Yrityksestä

Sanallistaja on ajatteleva kirjoittaja, jolle kieli ja sen käyttö ovat työmaa ja intohimo. Sanallistaja olen minä, Riitta Suominen.

Sanallistaja tarjoaa:

  • sisällöntuotanto verkkoon ja painettuihin medioihin
  • kaikki tekstit sloganeista brand storyihin, bussitarroista verkkosivuihin
  • ohjausta tekstin tekemisen ja sanataiteen saralla.

Pitkä kokemus copyn työstä tuo sujuvan ilmaisun lisäksi asiakaslähtöisen toimintatavan, strategisen suunnittelun osaamisen ja liiketalousymmärryksen.

Kouluttautuneena sanataideohjaajana ohjaan kursseja ja vedän sanapajoja, joissa tarjoan työkaluja ja autan kirjoittajaa löytämään oman äänensä.

Omaehtoinen sanataidetyö tukee kaikkea tekemistäni.

Tarvittaessa käytössä on laaja ja osaava yhteistyöverkosto.

Sanallistaja palvelee – miten voin auttaa?

Sisällöntuotanto ja muut copypalvelut

Sanallistajana tarjoan sinulle kokonaisuuden tai halutun osa-alue mainonnassa, markkinoinnissa ja markkinointiviestinnässä sekä  sisällöntuotannossa.

Tuotan sisältöä kaikkiin medioihin.

Tuotevalikoimiin kuuluvat esimerkiksi aforismit, artikkelit, arvot, asiakaslehdet, blogitekstit, brand storyt, bussitarrat, co writing, copywriting, esitelmät, esitteet, esittelyt, flyerit, haastattelut, historiikit, identiteetin rakentaminen, ilmoitukset, julisteet, kampanjat, katsaukset, konseptit, korttitekstit, käsikirjoitukset videoihin ja tv-mainontaan, laulut, luennot, lehdistötiedotteet, radiomainonta, sanataide, sloganit, strateginen suunnittelu, tekstien kirjoittaminen, tekstuaalisen identiteetin luominen ja ylläpito, tuotenimet, verkkosivut, viestintä jne.

Teen työtä mainostoimistoille alihankintana, yrityksille ja yhteisöille sekä järjestöille.

Valmiiden tekstien editointi

Teen tekstien kielenhuoltoa, oikolukua, stilisointia, editointia ja viimeistelyä. Kohderyhmänä yritykset, yhteisöt ja järjestöt sekä yksityiset ihmiset.

Sanataideohjaus ja luennointi

Tilauksesta tarjoan sanataideohjauskursseja ja räätälöityjä sanataidepajoja, esitelmöin ja koulutan, teen haastatteluja, sparraan kirjoittajia ja arvioin tekstejä.

Koulutus

  • FM Turun yliopisto
  • Luovan kirjoittamisen aineopinnot Turun avoin yliopisto
  • Sanataideohjaajan tutkinto Kirjan talon Sanataideakatemia
  • Markkinoinnin opintoja Markkinointi-instituutti
  • Yrittäjätutkinto Suomen Yrittäjäopisto