Arvot

Arvot

Fokusointi

Kun keskityn oleelliseen, tulee lopputuloksesta haluttu. Työtä tehdessäni pidän kirkkaana mielessä sen, mitä halutaan viestiä – ja sen myös sanon. Jos sisältöä on paljon tai liikaa, uskallan karsia ja valita merkityksellisen.

Ymmärrys

Pelkkä tieto ei riitä, tarvitaan myös käsitys kontekstistä. Mitä, kenelle, miksi ja miten ovat edelleen oikeita kysymyksiä. Ymmärrys ja tyylitaju auttavat joka sortin tekstin tuottamisessa ja viimeistelyssä.

Ilo

Asenne ratkaisee, aina. Tekemisen meininkiä ei voi teeskennellä, viimeistään lopputulos osoittaa sen. Työtä ei tarvitse tehdä laulaen – useimmiten hymyilevä hyräily riittää. Ja semmoinen mieliala syntyy itsestään, kun työtään rakastaa.

Brand Story

Lukemaan opin 5-vuotiaana, kirjoittamaan myöhemmin, ja kaunoa en koskaan. Ainoan jälki-istuntoni olen istunut alakoulussa tarkoituksena kirjoittaa aine uudelleen vähemmän huolettomalla ja huolimattomalla käsialalla. Tarkistuksen jälkeen opettaja totesi, että eipä tuo paremmaksi tullut ja lähetti pikkutytön kotiin. Jo tuolloin varmistui ajatus: panostan sisältöön.